Hovedside

WarpCrew slår (nesten) til på fotballbanen, igjen!

[04.10.2006 kl. 12:26]

(skrevet i slutten av mai 2006)
Representanter fra WarpCrew har nok en gang inntatt fotballstadioen på Viubråtan, rett utenfor Oslo. Akkurat som sist gang så var det Hyperion som inviterte til LLK, Lokallagskonferanse. LLK er et flott arrangement der vi får lære med om ulike tema og treffe andre som driver med det samme, i vårt tilfelle datatreff. Det var mellom annet representanter fra WarpCrew, RyfylkeLAN, Timeout Dataparties, Polar Interesseorganisasjon, KANDU og GlobeORG. Fotballaget vårt, WWW (WarpCrew Wild Warriors), besto av representanter fra flere av disse med flest fra WarpCrew.

Lagoppstilling
Keeper - Ørjan
Spiller - Henrik
Spiller - Hallvard
Spiller - Bård
Spiller - Piet
Spiller - Endre
Spiller - Ukjent
Manager - Thomas (aka Kalve)

WarpCrew hyret inn Endre som blant annet er med i dataorganisasjonene Polar Interesseorganisasjon (arrangør av PolarParty og MiniPolar) og GlobeORG (GlobeLAN) samt andre medlemsorganisasjoner innen andre interesseområder som Hyperion har innen for paraplyen sin. Vi hadde også med en fyr vi ikke har navnet på. Han var også fra blant annet Polar.

Etter en flere spennende kamper i gruppespill (kun 1 gruppe totalt) og en tur i skogen ente WWW på en delt 3. plass.

- "Vi skal komme sterkt tilbake neste år og innta vår posisjon på toppen av pallen. Kan ikke ligge helt nede på 3. plass", sier Hallvard Nygård i en kommentar til warpcrew.com.

Utenom fotballkampen vant organisasjonen også flere andre spill. Henrik vant gun fight dual, en navnekonkurranse som han også vant sist år. I kvartfinalen var 75 % dataforeninger, derav 50 % fra WarpCrew. Hallvard vant også vri-åtten.

Men...
Det viktigste med Lokallagskonferansen var ikke hva som ble vunnet, men hva som ble lært.


Referat fra årsmøtet

[13.02.2006 kl. 17:01]

Vi har nå fått lagt ut referat fra årsmøtet 25. januar 2006. Har også lagt ut oppdaterte vedtekter. Alle filene er i PDF-format.

- Referat fra årsmøtet 25.01.2006
- Vedtekter for WarpCrew per 25.01.2006Årsmøtet - onsdag 25. jan kl 17:00 på Metropolis

[11.01.2006 kl. 18:12]

WarpCrew sitt årsmøtet vil blit avholdt onsdag 25. jan kl 17:00 på Metropolis. Årsmøtet er det øverste organet i WarpCrew og her bestemmes vedtekter og i store trekk hva som skal skje i regi av WarpCrew i det kommende året. En annen viktig oppgave for årsmøtet er å velge personer til styret og arbeidsutvalget.

Alle medlemmer av WarpCrew kan delta på årsmøtet med stemmerett. Medlemmer er alle som har deltatt og kjøpt billett til ett av WarpCrews arrangementer i det foregående året (wz, MetroLAN) samt medlemmer i crew, styret eller arbeidsutvalg.

Dersom du ønsker å stille til valg eller har forslag til vedtektsendringer, må du sende en mail til aarsmote@warpcrew.com innen 18. januar.

Alle medlemmer i arbeidsutvalget samt styrets leder, styremedlem 1 og varamedlemmer er på valg i år.

- Tillitsvalgte i WarpCrew - 2005
- Vedtekter for WarpCrew - 2005

mvh.
Styret i WarpCrew


Hyperion Landsting 2005

[01.11.2005 kl. 19:15]

Landsting 2005I helgen 28. til 30. oktober ble Hyperions Landsting 2005 avholdt. Dette er organsisasjonen sitt høyeste organ og legger opp mål og endringer som skal bli gjort i det kommende året. WarpCrew hadde 5 delegater og en med oppservatørstatus (som satt i forbundsstyret i 2004) tilstede.

I valget ble det klart at 4 personer med tilknyttning til WarpCrew gikk inn i ulike posisjoner. To i forbundsstyret, en vara til forbundsstyret og en i desisjonskomiten. Vi er fornøyd med dette og alle skal gjøre en god jobb for WarpCrew og Hyperion i det kommende året. Ene er som er valgt inn i forbundsstyret stiller også som representant for en annen medlemsforening.

Vil også benytte anledningen til å takke alle andre i Hyperion for et flott Landsting. Vi ser fram til å møte dere igjen ved andre anledninger og forbedre våre samarbeid på tvers av organisasjoner og interesseser.

Mer informasjon rundt Hyperion finner du på http://www.n4f.no, websidene til organisasjonen.

Bilde er tatt av Andreas-Johann fra Polar Interesseorganisasjon, takk!
Sider
Forrige - 1 2 3 4 5 6 7 - NesteWarpCrew - post@warpcrew.com